Tuinhoutwerk

Fraai tuinhoutwerk door de kenner

R&M Hoveniers in Bunnik realiseert fraaie houtwerken voor in de tuin. Gezellige vlonders, tuinhuisjes op maat, kaarsrechte schuttingen, noem maar op. Afhankelijk van uw wensen en budget gebruiken wij diverse houtsoorten, van eikenhout tot hardhout tot douglashout. Als echte houtliefhebber werken wij graag met dit prachtige natuurproduct. Het is mooi, rustgevend, past in iedere tuin en vloeit mooi over in de natuur. U heeft er weinig onderhoud aan en treedt uiteindelijk de verwering in, dan kan hout dat bij uitstek prima hebben. Heeft u speciale wensen op het gebied van tuinhoutwerk? R&M Hoveniers hoort het graag! Voor houtwerken komen wij in heel regio Bunnik.

Houtwerk
Houtwerk

Veel gerealiseerde houtwerken

R&M Hoveniers in Bunnik realiseert allerlei soorten houtwerken voor tuinen. Geen wens is te gek. Houtwerken voor tuinen die wij vaak realiseren zijn:

N

Vlonders

N

Pergola's

N

Veranda's

N

Schuttingen

N

Overkappingen

N

Plantenbakken

N

Tuinhuisjes

N

Blokhutten

N

Picknicktafels

Wilt u ook graag zo’n fraai houtwerk voor uw tuin?

Neem dan contact op met R&M Hoveniers in Bunnik! Wij gaan er graag voor zitten met u om uw ideale tuinhoutwerk te bespreken.

Op dit moment hebben wij het zo druk dat de uitvoering van nieuwe projecten niet op korte termijn gerealiseerd kan worden. Wij hopen hierin op uw begrip!