Over R&M Hoveniers

Honderden tuinen

R&M Hoveniers uit Bunnik is al 25 jaar actief in de hoveniersbranche. Dat valt ook te zien aan de handtekening van eigenaars Ron van der Linden en Marco Oosterom: het werk is creatief, strak en verzorgd. Het vakwerk druipt ervan af.

Wij zijn dan ook niet de hoveniers die alleen met een snoeischaar en schoffel in de tuin rondscharrelen. Wij zijn de ambachtsmannen die van A tot Z meedenken en alles uitvoeren. R&M verzorgt het straatwerk en bijzondere constructies, legt drainages en tuinhuisjes aan, zorgt voor verlichting en stucwerk, maar daarnaast zetten ze natuurlijk ook planten, bloemen en bomen in de aarde of leggen ze graszoden. We doen het allemaal met verve.

Dat komt doordat R&M Hoveniers in al die jaren wel honderden tuinen heeft gezien, gemaakt, opgeknapt én onderhouden. En elke tuin is tot leven gekomen.

Voor R&M Hoveniers is geen enkele tuin te moeilijk. Sterker nog: hoe moeilijker de tuin is, hoe uitdagender de klus wordt. Voor elk probleem vindt R&M wel een oplossing. Dat is allemaal te danken aan alle ervaring in het hoveniersvak.

Daarnaast is er nog een pluspunt: omdat wij van Aanleg tot Zorg met uw tuin bezig zijn, hebben we met u een kort lijntje. U ziet steeds hetzelfde gezicht, en dat is wel zo prettig in de communicatie. Mocht er dus toch iets veranderen in het hele proces, valt alles snel en praktisch te regelen.

Wij helpen u graag met uw tuin.

R&M Hoveniers